Ljubomir Marić novi pomoćnik direktora kancelarije za KIM!

Izvor: BKTV News, 14.Mar.2017, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubomir Marić novi pomoćnik direktora kancelarije za KIM!

Vlada Srbije imenovala je na današnjoj sednici Ljubomira Marića za pomoćnika direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju, rečeno je Tanjugu u toj kancelariji.

On će se baviti uspostavljanjem Zajednice srpskih opština i koordinacijom lokalnih samouprava na Kosovu i Metohiji.

Marić je, kao predstavnik "Srpske liste" bio ministar lokalne samouprave u privremenim institucijama u Prištini, a sredinom decembra prošle godine sa te pozicije ga je smenio kosovski premijer Isa Mustafa.

On je bio i koordinator Upravljačkog tima za formiranje ZSO.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljubomir Marić pomoćnik direktora Kancelarije za KiM

Izvor: B92, 14.Mar.2017

Beograd -- Vlada Srbije imenovala je Ljubomira Marića za pomoćnika direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju, rečeno je Tanjugu u toj kancelariji...On će se baviti uspostavljanjem Zajednice srpskih opština i koordinacijom lokalnih samouprava na Kosovu i Metohiji...Marić je, kao predstavnik "Srpske...

Nastavak na B92...

NOVO IMENOVANJE U VLADI SRBIJE: Ljubomir Marić pomoćnik direktora Kancelarije za KiM

Izvor: Kurir, 14.Mar.2017

...On će se baviti uspostavljanjem Zajednice srpskih opština i koordinacijom lokalnih samouprava na Kosovu i Metohiji..Marić je, kao predstavnik "Srpske liste" bio ministar lokalne samouprave u privremenim institucijama u Prištini, a sredinom decembra prošle godine sa te pozicije ga je smenio kosovski...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.