Letnja škola kao škola

Izvor: Arte, 04.Apr.2017, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letnja škola kao škola

Kulturni centar Rex, 4. april, u 19h. Prezentacija i poziv na prijavu: Letnja škola kao škola: iskustvo interdisciplinarnog obrazovnog programa u Prištini (Kosovo) Učestvuju: Albert Heta, Branimir Stojanović, Branislav Dimitrijević i Nebojša Milikić Kulturni centar Rex, Jevrejska 16. Beograd

Nakon dosada uspešnih projekata saradnje započetih 2015. godine, Stacion - Centar za savremenu umetnost Priština, sa zadovoljstvom najavljuje Letnju školu kao školu 2017. >> Pročitaj celu vest na sajtu Arte << Krajnji rok za prijave je 30. april 2017. Pozivamo zainteresovane studente i publiku da prisustvuju prezentaciji projekta, gde će inicijator Albert Heta, zajedno sa Branimirom Stojanovićem, Branislavom Dimitrijevićem i Nebojšom Milikićem predstaviti projekat letnje škole, ovogodišnji kurikulum i mogućnosti za učešće i saradnju. Letnja škola kao škola je umetnička i obrazovna platforma stacionirana u Prištini (Kosovo) sa saradničkim partnerima u Ljubljani, Njujorku, Beogradu, Beču, Oslu, Skoplju i Sarajevu.

Nastavak na Arte...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Arte. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Arte. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.