Kosovska Mitrovica: Bačena bomba na kuću, treća eksplozija za 24 sata

Izvor: NaDlanu.com, 20.Feb.2013, 01:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovska Mitrovica: Bačena bomba na kuću, treća eksplozija za 24 sata

U severnoj Kosovskoj Mitrovici bačena je eksplozivna naprava na jednu kuću u naselju Tri solitera, što je bila treća eksplozija u tom gradu u poslednja 24h.

U eksploziji, koja se dogodila oko 20 sati, nema povređenih. Prema rečima očevidaca, eksplozivna naprava bačena je na krov kuće vlasnika albanske nacionalnosti Sadete Aljiju i pričinjena je prilična materijalna šteta.Pripadnici kosovske policije i specijalizovane jedinice Kfora obavljaju uviđaj. Građani i predstavnici >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << lokalnih vlasti zahtevaju od policije i međunarodnih snaga da pronađu i kazne počinioce koji ugrožavanju sigurnost građana bez obzira na nacionalnu i versku pripadnost. Kancelarija za Kosovo i Metohiju najoštrije je osudila bombaški napad u Kosovskoj Mitrovici i pozvala međunarodnu zajednicu da otkrije počinioce tog zločina. (B92)

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.