Izvor: S media, 28.Apr.2013, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovo: Peticija za povratak Vulina

Gradjani sve četiri opštine severa Kosova tražiće peticijom da se Aleksandar Vulin vrati na mesto direktora Kancelarije Vlade Republike Srbije za Kosovo i Metohiju. Povratak Vulina na mesto direktora peticijom traže i žitelji Orahovca.

U Kosovskoj Mitrovici, Zvečanu, Leposaviću i Zubinom Potoku biće postavljeni štandovi na kojima radi prikupljanja potpisa podrške Vulinu.

Podršku i priznanje Vulinu za rad i zalaganje pružili su i čelnici >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << četiri severne opštine.

Aleksandar Vulin objavio je u ponedeljak da je podneo ostavku na mesto direktora Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju.

Vulin je naveo je da je ostavku podneo zato što je u Briselu bio protiv sporazuma vlada Srbije i Kosova, jer je dao reč Srbima na Kosovu da će sporazum biti drugačiji.

Sredinom nedelje Vulin je i zvanično uputio Vladi Srbije ostavku na mesto direktora Kancelarije.

(Beta)

Foto: Beta/Sasa Djordjevic/DS

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.