Kosovo: Kamioni vraćeni Eurokopu

Izvor: B92, 31.Okt.2011, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovo: Kamioni vraćeni Eurokopu

Raška -- Kosovska carina vratila preduzeću Eurokop iz Raške kamione koje je zadržala kada su pritvoreni vozači te firme pod optužbom da su ilegalno ušli na Kosovo.

Vlasnik Eurokopa Miroslav Ćurčić rekao je agenciji Beta da je vraćeno 15 od 20 kamiona, a da je pet na dodatnoj proveri i da će i oni biti vraćeni.

"Očekujem da nam se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vrati i preostalih pet kamiona", rekao je on.

Vozači tih kamiona iz Raške uhapšeni su u septembru kod carinskog terminala u južnom delu Kosovske Mitrovice dok su prevozili rudu iz Kombinata Trepča zbog "ilegalnog ulaska na Kosovo".

Opštinski sud u Vučitrnu odredio je vozačima pritvor zbog ilegalnog ulaska na Kosovo, ali su potom oslobođeni uz novčanu kaznu od 250 evra i zabranu ulaska na Kosovo u narednih godinu dana.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kosovska carina vratila kamione Eurokopu

Izvor: Mondo, 31.Okt.2011

Kosovska carina vratila je danas privatnom preduzeću Eurokop iz Raške kamione koje je zadržala kada su pritvoreni vozači te firme pod optužbom da su ilegalno ušli na Kosovo.

Nastavak na Mondo...

Kosovska policija vratila većinu kamiona "Eurokopa"

Izvor: Blic, 01.Nov.2011, 10:50

Regionalni portparol kosovske policije Besim Hoti izjavio je da je 15 od ukupno 20 kamiona firme "Eurokop" iz Raške, koje je policija zadržala na Kosovu, vraćeno vlasniku...Hoti je rekao Tanjugu da je javni tužilac izdao nalog da se kamioni koji su više od mesec dana bili zadržani na carinskom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.