KOSOVSKA PRIŠTINA Voditeljki Pinkovog jutarnjeg programa zbog lapsusa PRETI OTKAZ? Ovo joj nije trebalo

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 21:09

"KOSOVSKA PRIŠTINA" Voditeljki Pinkovog jutarnjeg programa zbog lapsusa PRETI OTKAZ? Ovo joj nije trebalo

Ovakvi lapsusi se retko događaju...

Voditeljka vremenske prognoze na Pinku, jutros je u Jutarnjem programu imala omanji lapsus, zbog čega je postala viralna na mrežama.

Naime, lepa brineta ovog jutra obaveštavala je građane Srbije o vremenu i temepraturama širom naše zemlje, ali se u jednom momentu zbunila.

Ona je nabrajale gradove i čitala temepraturu koja je izmerena u istim, a nakon što je počitala sve najveće došao je red i na Kosovo:
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Pa je tako, umesto Priština, lepa voditeljka pročitala: "Kosovska Prištin", lapsus je koji je izgovorila, zbog čega se njen snimak šeruje mrežama.

No, pored lapsusa njen izgled takođe je mnogima privukao pažnju, s obzirom na to da je u miniću pokazala svoje izvajane i duge noge.

- Jadnice bedna za sramotu, ne znaš! Pu! Ne znam odakle si se dovukla, ali ako si našeg roda tamo su ti kosti predaka i sve svetinje. Bitno da si minić obukla - bili su neki od komentara na račun ove lepe voditeljke.

- Hitno otpustiti ovakve - bio je još jedan od komentara.

A post shared by SERBIA LIVE - VESTI (@serbialive_vesti)

Srbija Danas/Društvene mreže/Preneo: A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.