Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Mar.2017, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jašari: Pucao sam na Vlasija zbog njegovog političkog angažovanja u SFRJ

Osumnjičeni za pokušaj ubistva prištinskog advokata, analitičara i savetnika Ministarstva spoljnih poslova Kosova Azema Vlasija, Murat Jašari, izjavio je večeras u policiji da je nameravao da ubije Azema Vlasija zbog njegovog angažovanja 80-ih godina, kada je bio istaknuti političar u bivšoj, komunističkoj Jugoslaviji.

Portal gazetaexpreš navodi da iz izvora u Policiji Kosova ima informacije da je Jašari pucao na Vlasija zbog njegovog političkog angažmana u vreme Socijalističke >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Autonomne Pokrajine Kosovo, ali i da je rekao da "metak zaslužuju" i čelnici Kosova Hašim Tači i Isa Mustafa, predsednik parlamenta Kadri Veselji i druge političke ličnosti Kosova koje on smatra izdajnicama.

Murat Jašari (61) rođeni je brat jednog od najpoznatijih komandanata bivše OVK, Ismeta Jašarija "Kumanove".

Drugi uhapšeni, Avni Lumnica (53), brat je Nedžmija Lumnice, koji je poginuo u ratu na Kosovu.

Lekar koji brine o zdrastvenom stanju Vlasija, ortoped Arben Graždani, izjavio je za prištinske medije da se Vlasi oseća vrlo dobro i da bi već sutra mogao biti pušten kući.

On je dodao da je metak Vlasiju slomio jednu kost i da je izvađen pod lokalnom anestezijom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jašari: Pucao sam na Vlasija zbog njegovog angažovanja 80-ih

Izvor: N1 televizija, 13.Mar.2017

Osumnjičeni za pokušaj ubistva prištinskog advokata i i savetnika Ministarstva spoljnih poslova Kosova Azema Vlasija, Murat Jašari, izjavio je u policiji da je nameravao da ubije Vlasija zbog njegovog angažovanja 80-ih godina, kada je bio istaknuti političar u bivšoj, komunističkoj Jugoslaviji...Portal...

Nastavak na N1 televizija...

OGLASIO SE JAŠARI: Pucao sam u Vlasija zbog angažovanja 80-tih, metak zaslužuju i Tači i Mustafa!

Izvor: Kurir, 14.Mar.2017, 00:02

...Portal gazetaexpress navodi da iz izvora u Policiji Kosova ima informacije da je Jašari pucao na Vlasija zbog njegovog političkog angažmana u vreme Socijalističke Autonomne Pokrajine Kosovo, ali i da je rekao da "metak zaslužuju" i čelnici Kosova Hašim Tači i Isa Mustafa, predsednik parlamenta...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.