Jahjaga razgovarala sa Obamom

Izvor: Vesti-online.com, 23.Sep.2011, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jahjaga razgovarala sa Obamom

Predsednica samoproklamovane republike Kosova Atifete Jahjaga sinoć se susrela sa predsednikom Sjedinjenih američkih država Barakom Obamom, saopštio je danas njen kabinet.

Do susreta je došlo na godišnjem prijemu za svetske lidere koji je predsednik Obama organizovao za predsednike, premijere i ministre spoljnih poslova zemalja iz celog sveta.

Predsednica Kosova je takođe prisustvovala prijemu koji je organizovao bivši predsednik SAD Bil Klinton. Jahjaga je imala >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i poseban sastanak sa Klintonom o pitanjima od posebnog interesa za Kosovo, saopšteno je u Prištini.

Tokom boravka u Njujorku Jahjga se susrela i sa ambasadorom Frenkom Viznerom, izaslanikom SAD u razgovorima o statusu Kosova koje je predvodio Marti Ahtisari.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.