Iza paljenja prostorija udruženja Otadžbina stoji Vučić, on će biti kriv i ako se nama nešto dogodi (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 11.Feb.2017, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iza paljenja prostorija udruženja ''Otadžbina'' stoji Vučić, on će biti kriv i ako se nama nešto dogodi (VIDEO)

Iza paljenja prostorija udruženja ''Otadžbina'' stoji Vučić, on će biti kriv i ako se nama nešto dogodi (VIDEO)Iza podmetanja požara u prostorijama udruženja "Otadžbina" stoji Aleksandar Vučić, tvrde članovi ovog pokreta, veterani u borbi za očuvanje Kosova i Metohije.




Svi vodeći srpski mediji su u potpunost izbegli da se bave suštinom i pozadinom požara koji je nedavno izbio u prostorijama udruženja DSSS "Ščerbina" i novonastalog pokreta >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << Srba sa KiM "Otadžbina" sastavljenog od veterana odbrane Kosova i Metohije od najezde šiptarskih separatista i njihovih kvazi-insitucija. U redovnim izveštajima pretežno su cirkulisale zvanične vesti o požaru kome se za sada ne zna uzrok ali sa akcentom na verovatnoću da ga je izazvao kvar na instalacijama.

Prema onome što se na licu mesta moglo videti, požar je nedvosmisleno podmetnut a korisnici ovih prostorija su se obratili medijima na konferenciji za novinare održanoj dan posle podmetanja, navodeći i podatke koji potvrđuju verovanje da požar nije mogao izbiti slučajno.


Kasalović: Instalacije ispravne, požar podmetnutNovinarima se prvi obratio predsednik Udruženja srpsko - slovenske solidarnosti "Ščerbina", Momir Kasalović. On je istakao da su nove instalacije u ovom objektu urađene pre pet godina i da je sve tako postavljeno da do požara nikako nije moglo da dođe "nesrećnim" slučajem niti nepažljivvim rukovanjem uređaja već da je to nesumnjivo delo počinjeno svesno i unapred isplanirano.

  POGLEDAJTE VIDEO:  📽


Jakšić: Požar ima rukopis Aleksandra VučićaNajuticajniji politički lider sa severa KiM i član novoosnovanog Udruženja "Otadžbina" dr Marko Jakšić, rekao je da ima mnogo navoda koji direktno ukazuju na umešanost Aleksandra Vučića u podmetanje požara. Pre svega on je ubeđen da je razlog tekst koji se u medijima pojavio dan ranije, a čiji je on autor, u kome oslikava nacionalnu politiku  izdaju aktuelne vlasti.

Ubeđenost u direktnu umešanost Premijera Srbije Jakšić je potkrepio potresnom najavom da "ukoliko se nešto desi nama ili našim porodicama, da znaju građani Srbije da iza toga stoji lično predsednik Vlade Srbije, Aleksandar Vučić".

  POGLEDAJTE VIDEO:  📽



Ristić: Krive instalacije ali one beogradske - izdajniciNarodni poslanik Slaviša Ristić je takođe uveren da zna ko je krivac: "Aleksandra Vučića treba da bude sramota zbog onoga što je uradio. To je sasvim jasno, svi događaji koji su se odigrali poslednjih godina događaju se po istom receptu. Niko nas neće ubediti da ovde instalacije otkažu uvek u 2 sata posle ponoći". On je dodao da kao što sve to znamo, znamo i da polako dolazi kraj svemu tome i da će oni morati za sve to i da odgovaraju. 

  POGLEDAJTE VIDEO:  📽



Pogledajte fotografije sa Pres konferencije i sa lica mesta gde je požar napravio veliku materijalnu štetu.

FOTO GALERIJA:  📷



Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2017 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.