Hodžaj: Rasformiraćemo ilegalne strukture na severu

Izvor: S media, 21.Apr.2012, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hodžaj: Rasformiraćemo ilegalne strukture na severu

Ministar inostranih poslova Kosova Enver Hodžaj izjavio je da će ove godine biti rasformirane, kako je naveo, ilegalne paralelne strukture Srbije na severu Kosova.

Austrija šalje dodatne snage na Kosovo

Kfor učestvuje u vežbi kosovskih bezbednosnih snaga

Bogdanović tražio sastanak sa Drevsom i Marnjakom

U interviju za dnevnik "Epoka e Re" Hodžaj je rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da će Priština ove godine doneti značajne odluke koje će omogućiti rasformiranje "ilegalnih paralelnih struktura na severu zemlje".

"Paralelne strukture na severu zemlje će biti rasformirane u svakom obliku", rekao je Hodžaj.

Prema njegovim rečima predlog međunarodnog posrednika Martija Ahtisarija nikako neće biti otvoren za izmene, jer je to najbolje rešenje za sever zemlje i obezbeđivanje ravnopravnog položaja Srba i drugih koji žive u tom delu zemlje.

(Tanjug)

Foto: ambasada-ks.net

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.