Haradinaj nezadovoljan: Srbija se naoružava

Izvor: B92, 23.Feb.2020, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj nezadovoljan: "Srbija se naoružava"

Bivši kosovski premijer Ramuš Haradinaj izjavio je da se Srbija ponovo naoružava i kupuje oružje iz Rusije dok vlada obećava ukidanje takse.

Kao i ponovnu ekonomsku invaziju na Kosovo.

On je na Tviteru napisao da čak i da takse budu ukinute ne postoje garancije za međusobno priznavanje Kosova i Srbije.

"Srbija nastavlja naoružavanje iz Rusije dok vlada obećava ukidanje tarifa i povratak srpske ekonomske invazije na Kosovu. Čak i ako 100 odsto taksa bude ukinuta nema grancija za međusobno priznavanje Kosova i Srbije", napisao je Haradinaj na svom Tviter profilu, prenosi KosovoOnline.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Haradinaj: Srbija se naouržava, dok vlada u Prištini obećava ukidanje taksi

Izvor: RTS, 23.Feb.2020

. Bivši kosovski premijer Ramuš Haradinaj izjavio je da se Srbija "ponovo naoružava i kupuje oružje iz Rusije" dok vlada u Prištini obećava ukidanje takse i "ponovnu ekonomsku invaziju na Kosovo".

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.