Državni vrh zasedao o platformi za Kosovo

Izvor: Studio B, 24.Okt.2012, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Državni vrh zasedao o platformi za Kosovo

U zgradi Predsedništva Srbije završen je sastanak državnog vrha na kome je trebalo da se razmatra radna verzija platforme za Kosovo i Metohiju.

Sastanku su prisustvovali: predsednik Srbije Tomislav Nikolić, premijer Ivica Dačić, prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić, direktor Kancelarije za >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin, potredsednica vlade za evrointegracije Suzana Grubješić i ministar spoljnih poslova Ivan Mrkić. 

Sastanak je trajao oko sat vremena, a učesnici nisu davali izjave za medije.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Predsedništvo: Završen sastanak o plaformi za Kosovo

Izvor: Večernje novosti, 24.Okt.2012

BEOGRAD - U zgradi Predsedništva Srbije završen je sastanak državnog vrha na kome je trebalo da se razmatra radna verzija platforme za Kosovo i Metohiju. Sastanku su prisustvovali predsednik Srbije Tomislav Nikolić, premijer Ivica Dačić, prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić, direktor Kancelarije...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.