Dojava o bombi u Severnoj Mitrovici

Izvor: B92, 07.Sep.2023, 11:24

Dojava o bombi u Severnoj Mitrovici

Tzv. kosovska policija dobila je jutros dojavu da se u zgradi u Severnoj Mitrovic nalazi eksplozivna naprava.

U zgradi u kojoj je lažno dojavljeno da je postavljena bomba smeštene su Kancelarija za KiM, Pokrajinska služba PIO fonda, kao i Kosovsko-mitrovački upravni okrug.

Zamenik komandira kosovske policije za region Sever Veton Eljšani rekao je da je policija bila u prostorijama i utvrdila da je prijava bila lažna.

"Pripadnici Kosovske policije obišli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su danas prostorije u kojoj se nalaze pomenute kancelarija. Pregledali su sva tri sprata i razgovarali sa zaposlenima da li ima nečeg sumnjivog u objektu. Nakon razgovora i pregleda policajci su se uverili da nema ništa sumnjivo i napustili su zgradu", rekao je Eljšani za Kosovo onlajn.

Podsetimo, Srpska lista se juče oglasila saopštenjem u kojem je navela da odbija ultimatum Prištine da napusti prostorije zgrade u Severnoj Mitrovici u kojoj su smešteni Кancelarija za Кosovo i Metohiju, Služba Direkcije Fonda PIO, Кosovsko-mitrovački upravni okrug i Centar za socijalni rad Vučitrn.

Rok koji je postavljen od prištinskih vlasti ističe sutra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lažna dojava o bombi u prostorijama Kancelarije za KiM u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Sep.2023

Kosovska policija dobila je jutros dojavu da se u zgradi u kojoj su smeštene prostorije Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Pokrajinski PIO fond i Kosovsko-mitrovački okrug u severnom delu Kosovske Mitrovice, nalazi eksplozivna naprava, potvrdio je za Tanjug zamenik generalnog direktora kosovske policije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Danas krajnji rok za uklanjanje srpskih institucija iz objekta u Severnoj Mitrovici

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Sep.2023, 09:58

Vlasti na Kosovu upozorile su da do petka, 8. septembra, četiri institucije Srbije moraju da napuste objekat u naselju Bošnjačka mahala, za koji tvrde da pripada opštini Severna Mitrovica. Zamenik direktora Kosovske policije za region Sever Veton Eljšani rekao je za Radio Slobodna Evropa da policija...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.