Divac: Nisam iznenađen prijemom Kosova u MOK, to je bilo očekivano pre tri meseca

Izvor: Večernje novosti, 09.Dec.2014, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Divac: Nisam iznenađen prijemom Kosova u MOK, to je bilo očekivano pre tri meseca

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac nije mogao u potpunosti da uživa u svečanom danu organizacije kojom rukovodi, pošto je MOK u utorak ozvaničio prijem Olimpijskog komiteta Kosova u punopravno čanstvo. - Nisam iznenađen prijemom Kosova u MOK, to je bilo očekivano pre tri meseca. Ne želim da pričam o tome zašto nije bilo glasova protiv, to je pitanje za političare, mi smo sportska organizacija – rekao je Divac, ponovivši da niko u OKS nije iznenađen načinom glasanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << koje je bilo bez ijednog glasa protiv. - MOK je nezavistan. Posle OI u Londonu pričao sam sa Bahom, koji je rekao da shvata i razume situaciju, ali da je odluka takva kakva jeste – rekao je prvi čovek srpskog olimpijskog komiteta.PROČITAJTE JOŠ:Kosovo jednoglasno primljeno u MOK! Hasani se zahvalio srpskim kolegama iz OKS Bah: Divac se nevoljno složio sa prijemom Kosova u MOK Dačić: Odluka MOK da u članstvo primi Kosovo predstavlja zloupotrebu i tendencioznu politizaciju sportaUdovičić o prijemu Kosova u MOK: Presedan u predolimpijskoj godini

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Divac: Pitajte političare zašto je Kosovo primljeno u MOK

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Dec.2014

BEOGRAD - Predsjednik Olimpijskog komiteta Srbije /OKS/ Vlade Divac izjavio je da nije iznenađen prijemom Kosova u Međunarodni olimpijski komitet /MOK/ i da pitanje zašto nije bilo glasova protiv prijema treba postaviti političarima.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.