Izvor: S media, 17.Mar.2013, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Neće biti referenduma "Kosovo ili EU" (VIDEO)

Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da u ovom tenutku niko ne razmišlja o referednumu "Kosovo ili Evropska unija" ukoliko dijalog sa Prištinom zapadne u ćorskokak.

Dačić je, međutim, dodao da je u ovom trenutku potpuno neizvesno hoće li doći do dogovora, jer ne vidi da bi kosovski premijer Hašim Tači mogao da >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pristane na izvršna i zakonodavna ovlašćenja za zajednicu srpskih opština na Kosovu i Metohiji, a za "Srbiju je neprihvatljivo da pristane na zakone Kosova".

Premijer je danas istakao, na Akademiji povodom devet godina od pogroma nad Srbima na Kosovu, da vlada neće izdati narod, ni srpsku ideju o Kosovu i Metohiji, Opširnije OVDE.

(Tanjug, Foto: Beta(APPetros Karadjias)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.