Carinici na prelazu Mutivode

Izvor: Akter, 15.Jun.2015, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Carinici na prelazu Mutivode

Na prelazu Mutivode između Srbije i Kosova, na teritoriji opštine Medveđa, od danas su carinici

Prelaz od danas mogu da koriste kamioni koji se kreću iz Srbije na Kosovo i sa Kosova u Srbiju, ali bez robe, rečeno je FoNetu u Medveđi.

Inicijativu da prelaz Mutovode bude otvoren i za teretni saobraćaj i robu pokrenuo je pokojni predsednik opštine Medveđa Slobodan Drašković.

Sadašnji privremeni organ u toj opštini nastoji da se ovaj prelaz koristi i za prevoz robe, što se vidi kao šansa za ekonomiju opštine Medveđa i ovog dela Jablaničkog okruga.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Carinici na prelazu Mutivode

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jun.2015

Na prelazu Mutivode između Srbije i Kosova, na teritoriji opštine Medveđa, od danas su carinici...Prelaz od danas mogu da koriste kamioni koji se kreću iz Srbije na Kosovo i sa Kosova u Srbiju, ali bez robe, rečeno je FoNetu u Medveđi...Inicijativu da prelaz Mutivode bude otvoren i za teretni saobraćaj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.