Budva na pjenu od mora u septembru stiže na Kosovo!

Izvor: Svet plus, 03.Avg.2014, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budva na pjenu od mora u septembru stiže na Kosovo!

Glumac Milutin Mima Karadžić uspeo je da prava na prikazivanje serije "Budva na pjenu od mora" proda predstavnicima sa Kosova i ova serija stići će tamo u septembru ove godine, a Mima je nedavno potpisao i ugovor u Budvi.

Budva na pjenu od mora: Arapi oduševljeni serijom, stigla do Egipta, Tunisa i Maroka! (Foto)

Kako Kurir saznaje, on je nedavno u Budvi potpisao ugovor s predsednikom Udruženja Crnogoraca Kosova Slobodanom M. Vujičićem, koji je bio glavni >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << inicijator da se 24 epizode ove sapunice od septembra emituju u južnoj srpskoj pokrajini.

Inače, to će biti prva serija koja će se na našem jeziku prikazivati za Srbe na Kosovu. Na Prvom programu Radio-televizije Kosovo serija će biti titlovana na albanski jezik, dok će na drugom programu biti bez prevoda.

"Nakon što je Mima početkom godine posetio Prištinu, gde se s direktorom tamošnje nacionalne televizije dogovorio o detaljima emitovanja, nedavno je u Budvi i zvanično potpisan ugovor o saradnji. Ovom saradnjom Mima i Udruženje Crnogoraca Kosova žele da na najbolji način promovišu Crnu Goru na Kosovu i jačaju dobrosusedske odnose između matice i domovine", kaže Vujičić za Kurir.

Autor: M.P.

Izvor: Kurir-info.rs

Foto: ScreenShot Youtube

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

“Budva na pjenu od mora” na Kosovu od septembra?

Izvor: Telegraf.rs, 03.Avg.2014

Mima Karadžić je navodno nedavno u Budvi potpisao ugovor s predsednikom Udruženja Crnogoraca Kosova Slobodanom M. Vujičićem, koji je inače bio glavni inicijator da se 24 epizode ove sapunice od septembra emituju u južnoj srpskoj pokrajini ..Popularni glumac Mima Karadžić navodno je uspeo da...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.