Boj za Kosovo

Izvor: S media, 02.Apr.2012, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Boj" za Kosovo

Baš na sednici skupštinskog Odbora za KiM, parlamentarce su, u skladu sa temom, snašle razne muke. Tako je socijalista Dejan Radenković došao na početak skupa, a onda je morao na unapred zakazanu operaciju mladeža. Otišao je u bolnicu, doktori su ga operisali i zašili, a on se vratio, pod anestezijom, u parlament gde je sednica još trajala.

Dinkić nosi kafu, šećer i četku

Zoran Stanković vodi kampanju taksijem

Srpska gozba najbolja: Sarma >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pre puževa

Njegov kolega Vladimir Milentijević iz D S S sapleo se dok je bio za govornicom i jedva je uspeo da se zadrži na nogama.

Još nekoliko poslanika zapelo je za stepenike u maloj sali skupštinske zgrade u Kralja Milana 14. Bilo je i tehničkih problema, pa je razglas proradio tek posle pola sata popravki. Pravi "boj" za Kosovo...

(Novosti)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.