Bivši ministar ponosan na sina koji je upisao fakultet iako je bio 178. ispod crte

Izvor: Njuz.net, 04.Okt.2012, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši ministar ponosan na sina koji je upisao fakultet iako je bio 178. ispod crte

Napomena: Ova vest je šaljive prirode

Novi student svojim kolegama vratio veru u fakultet



BEOGRAD 4. oktobar 21012, (Njuz) -Bivši ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović je prethodnih dana imao puno razloga za zadovoljstvo. Njegov sin Vasilije, uspeo je da upiše Farmaceutski fakultet, iako je posle prijemnog ispita imao daleko manje bodova nego što je bilo potrebno za upis.
Vasilije se posle prijemnog ispita našao ukupno na 423. mestu, čitavih 178 mesta ispod crte što njegov uspeh čini još većim.
-Presrećan sam zbog Vasilijevog uspeha, koji je u startu bio hendikepiran svojim rezulatom na prijemnom, ali je na kraju uspeo da ostvari svoju nameru i upiše fakultet koji je želeo – nije krio zadovoljstvo njegov otac Goran Bogdanović – Koliko dece u Srbiji bi uspelo da, iako na prijemnom imaju 23. boda manje od poslednjeg upisanog kandidata, na kraju postanu brucoši?
Vasilijeve kolege sa faramaceutskog fakulteta sa oduševljenjem su prihvatili ovu vest koja im, kako navode, vraća nadu u studiranje.
-Vasilijev primer daje mi motiv da nastavim da učim, jer pokazuje da se svaki trud na kraju isplati – rekao je student druge godine Uroš Simić.
Bojan Savić

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.