Berlin savetuje da se izbegava putovanje na Kosovo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Sep.2011, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berlin savetuje da se izbegava putovanje na Kosovo

BERLIN -

Nemačko Ministarstvo inostranih poslova danas je upozorilo svoje građane da bez preke potrebe ne putuju na Kosovo, odnosno na sever Kosova, uz ocenu da je situacija tamo od početka sukoba, krajem jula, i dalje napeta.

Onima koji putuju na Kosovo preporučuje se da ne koriste prelaze Jarinje i Brnjak.

Ministarstvo je u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << drugoj informaciji, o putovanju za Srbiju, ukazalo da je krajem jula na severu Kosova došlo do nasilja i da se dalji sukobi ne isključuju i savetovalo nemačkim građanima da uvažavaju aktuelnu informaciju o sigurnosti putovanja na Kosovo.
Pogledaj vesti o: Jarinje

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Berlin savetuje da se izbegava putovanje na Kosovo

Izvor: S media, 15.Sep.2011

Ministarstvo inostranih poslova Nemačke upozorilo svoje građane da bez preke potrebe ne putuju na Kosovo. Onima koji putuju na Kosovo preporučuje se da ne koriste prelaze Jarinje i Brnjak. ..Nemačko Ministarstvo inostranih poslova danas je upozorilo svoje građane da bez preke potrebe ne putuju...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.