Arapi i muslimani su sprečili državnost Kosova

Izvor: S media, 08.Jun.2011, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arapi i muslimani su sprečili državnost Kosova

Mohamed Nabhan, palestinski ambasador u Srbiji: Zapad je priznao Kosovo, a ne muslimanske i arapske zemlje. Ako neko veruje u uticaj Izraela u vezi s Kosovom, u zabludi je. Kosovo nije dobilo status državnosti zahvaljujući arapskim i muslimanskim zemljama, a ne zahvaljujući Izraelu. Arapi i muslimani su podržali stav Srbije i još ga podržavaju.

U sukobu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << izraelske vojske i palestinskih demonstranata koji su u nedelju pokušali da povodom godišnjice arapskog poraza 1967, pređu sirijsku granicu na Golanskoj visoravni, stradalo je, prema sirijskim izvorima, 23 Palestinaca i Sirijaca. Sredinom maja, kada Izraelci slave godišnjicu osnivanja svoje države, a Palestinci se istog prisećaju kao nakbe, odnosno katastrofe, takođe je došlo do pogibija demonstranata na granicama Izraela.

Bogdanović: Podela protiv Srba

M. Ivanović: Ne prihvatamo rešenja koja ugrožavaju Srbe

Mnogo rešenja za Kosovo

- Palestinci imaju emotivni naboj i spremni su da se žrtvuju. Ginu u Gazi i na Golanskoj visoravni, kao što mladi Arapi ginu u Damasku, u Jemenu, Libiji i svugde. Palestinci žele da dođu do svoje zemlje iz koje su proterani njihovi preci - kaže za Danas palestinski ambasador u Srbiji Mohamed Nabhan.

(Danas)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.