Amerika najizdašnija prema Kosovu i Bosni

Izvor: Danas, 01.Jul.2011, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerika najizdašnija prema Kosovu i Bosni

Prema predlogu budžeta SAD za 2012, najveću američku pomoć na Zapadnom Balkanu u narednoj godini dobiće Kosovo i Bosna i Hercegovine, dok je Srbija na trećem mestu. Iza su Albanija, Makedonija i Crna Gora, a na poslednjem mestu je Hrvatska. Čini se da Amerika veruje da Hrvatskoj obilne donacije više nisu ni potrebne, s obzirom na to da je smatra za „predvodnika stabilnosti u regionu Jugoistočne Evrope“.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Za šta Srbija dobija pomoć od SAD

Izvor: B92, 01.Jul.2011

Vašington -- Prema predlogu budžeta SAD za 2012, najveću američku pomoć na Zapadnom Balkanu će dobiti Kosovo i BiH, dok je Srbija na trećem mestu, piše "Danas"...Iza su Albanija, Makedonija i Crna Gora, a na poslednjem mestu je Hrvatska. Amerika namerava da u 2012. Srbiju pomogne sa 39,1 miliona...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.