Albanci šutirali automobile premijera Vučića i ministara

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jan.2015, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanci šutirali automobile premijera Vučića i ministara

GRAČANICA - Nekoliko Albanca šutirao je danas automobile srbijanske delegacije koje je na čelu s premijerom Aleksandrom Vučićem obilazilo Kosovsko pomoravlje, a Vučić je izjavio da to nisu činili zbog toga što ih, kako je rekao, bole noge.

"Ne znam jesu li to radili zato što ih bole noge, a neki su se nepristojno ponašali. Nije pristojno da se prema ljudima bilo koje vjere i nacije tako ponašate", rekao je kasnije Vučić u razgovoru s novinarima među kojima je bilo i predstavnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << prištinskih medija, javlja Tanjug.

Oni su se trudili da premijera isprovociraju pitanjima poput: "Kada će Srbija priznati Kosovo" i "Hoće li posjetiti Đakovicu".

 Vučić je rekao da je srbijanska delegacija, upkos provokacijama, pokazalo kulturu i dostojanstvo, a da će "njima (Albancima) kupiti knjige lijepog ponašanja".

 "Možda nekad nešto i nauče", kazao je Vučić.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.