Albanci nuden novac za priznanje nezavisnosti Kosova

Izvor: Glas javnosti, 29.Jun.2011, 07:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanci nuden novac za priznanje nezavisnosti Kosova

MALABO - Ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić je u Ekvatorijalnoj Gvineji, gde prisustvuje sednici Izvršnog saveta Afričke unije, izjavio FoNetu da se na tom skupu sreo sa efektima nove strategije za priznanje nezavisnosti Kosova, usvojene pre nekoliko meseci u Prištini.

Strategija se svodi na koordinaciju pritisaka bivših kolonijalnih sila i nuđenje prljavog novca kriminalnih struktura na Kosovu, rekao je Jeremić.

On je izjavio da su mu mnogi sagovornici potvrdili >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << da im je direktno nuđen novac za priznanje nezavisnosti Kosova.

Nakon svih razgovora, verujem da neće biti mnogo zemalja koje će promeniti svoj stav po pitanju Kosova, rekao je Jeremić i ocenio: "Nastavak borbe za sprečavanje novih priznanja i sprečavanje pokušaja učlanjenja Kosova u međunarodne organizacije ključni je preduslov za postizanje kompromisnog rešenja za budući status".

Nastavićemo tako svom snagom i sa puno energije, jer nemamo izbora, a naoružaćemo se strpljenjem i odlučnošću, izjavio je Jeremić.

On je danas na marginama sednice Izvršnog saveta Afričke unije sa šefovima diplomatija više zemalja razgovarao o unapređenju bilateralnih odnosa i privrednoj saradnji.

Sve te zemlje biće prisutne na ministarskoj konferenciji Pokreta nesvrstanih u septembru u Beogradu i imaće priliku da se na licu mesta upoznaju sa kapacitetima naše privrede, rekao je Jeremić posle današnjih razgovora sa ministrima spoljnih poslova Gabona, Sejšela, Eritreje, Etiopije, Bocvane, Nigerije i Tanzanije.

Ma nemoj Jeremicu?! Otkrio si toplu vodu!!!! A odakle tebi 400.000 evrica za kupovinu stana? Zar nije red da se jednom izjasnis o tome i upoznas svoj sopstveni narod o tzv."istini"??? Jeremicu,razlika izmedju Albanaca i Vas koji krojite sudbinu srba u celini,je ta sto Albanci DAJU novac pa makar i za priznavanje nezavisnosti svoje voljene Drzave-Kosovo, a vi UZIMATE-KRADETE od svog sopstvenog naroda za svoje licne iterese bez da se uopste stidite ili bar crvenite.Eto,to je rzalika.

Aljalj vera ako "nuden" novac za priznanje nezavisnosti, ali neka "nuden" nema nista od toga.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.