Alarmantno: Ivanovićevo stanje se pogoršava iz sata u sat!

Izvor: Vesti-online.com, 09.Mar.2014, 05:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alarmantno: Ivanovićevo stanje se pogoršava iz sata u sat!

Kancelarija za Kosovo i Metohiju još jednom je izrazila veliku zabrinost zbog iznemoglosti lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića koji pet dana štrajkuje glađu jer može imati tragične posledice.

Oliver Ivanović štrajkuje već pet dana u pritvoru u Prištini  

"Kako smo obavešteni, stanje lidera Građanske inicijative SDP Ivanovića se akutno pogorsava iz sata >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u sat, što sasvim sigurno znači da je on životno ugrožen", navodi u saopštenju Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

 

Kancelarija je zatražila da se hitno odgovori na zahtev Olivera Ivanovića i da mu se dozvoli poseta lekara Zdravstvenog centra Kosovske Mitrovice, a od međunarodne zajednice da učini sve kako bi se Ivanović što pre pustio da se brani sa slobode, ili da se odmah prebaci u pritvorsku jedinicu u Kosovskoj Mitrovici.

 

"Kancelarija za Kosovo i Metohiju ukazuje na ozbiljnost situacije u kojoj se Oliver Ivanović nalazi i koja može imati tragične posledice, sto sasvim sigurno niko ne želi", piše u saopštenju.

 

Navodi se da kancelarija traži da se iz pritvora oslobode i Dragoljub Delibašić i Laza Lazić i da se i njima omogući da se brane sa slobode, jer kao i za Olivera Ivanovica, Vlada Srbije je i za Delibasića i za Lazića garantovala da će u svakom momentu biti

dostupni istraznim organima.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.