11 Srba i Rusa uhapšeno zbog ilegalnog ulaska na Kosovo

Izvor: Vesti-online.com, 08.Avg.2017, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

11 Srba i Rusa uhapšeno zbog ilegalnog ulaska na Kosovo

Kosovska policija uhapsila je jedanaest srpskih i ruskih državljana zbog ilegalnog ulaska na Kosovo, piše radio "Kontakt plus".

U saopštenju policije se navodi da je uhapšeno pet srpskih i šest ruskih državljana.

Granična policija je, navode u saopštenju, došla do informacija da će srpski i ruski građani u selu nadomak Podujeva pokušati da ilegalno uđu na Kosovo.

"Policija je preduzela >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sve neophodne mere, uključujući timove za patroliranje granicom, koji su, kao rezultat rada, oko 13.45 kod Kforove table upozorenja, koja pokazuje da je u blizini granica, zaustavili dva vozila sa srpskim tablicama, u kojima su se nalazili osumnjičeni", saopštila je policija na Kosovu.

Privedeni su u policijsku stanicu M.P. (1990), Z.P. (1969), G.P. (1966) V.P. (1991) i M.M. (1989).

Među uhapšenim Rusima nalaze se A.K. (1974), A.P. (1975), I.P (2002), O.K. (1977), E.P. (1975) i E.P. (1974).

O svemu informisani su tužilac, Advokatska komora Kosova i Ruska kancelarija za vezu u Prištini.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.