Riot osvežio svoju onlajn prodavnicu novom Lee Sin statuom

Izvor: ItRešenja.com, 05.Feb.2019, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Riot osvežio svoju onlajn prodavnicu novom Lee Sin statuom

Obzirom da se kineska Nova godina bliži, League Of Legends je tradicionalno izbacio gomilu novog sadržaja ove tematike. Ne samo u igri, već i u njihovoj oficijelnoj onlajn prodavnici robe. Teško je odoleti simpatičnim plišanim igračkama, majicama sa likovima omiljenih herojaprivescima i slično.

No, glavnu atrakciju predstavlja nova statua Lee Sina, koja je deo Unlocked serije. Ovo fenomenalno odrađeno remek >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << delo koštaće vas 70$, ali ukoliko ste verni sakupljač figura, morate se dograbiti jedne. Nažalost, trenutno ne postoji čibi verzija, za one koji su zainteresovani za jeftiniju verziju.

Većina robe od prethodnih Lunar događaja je ponovo dostupna u prodavnici, uključujući i statue Diane i Wukonga. Stoga, ukoliko prošlih godina niste bili u prilici da počastite sebe, imate vremena do kraja februara.

Izvor: KlanRUR

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.