U poslednja 24 sata 163 nova slučaja korona virusa, 107 osoba na respiratorima, pet preminulo

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Avg.2020, 14:28

U poslednja 24 sata 163 nova slučaja korona virusa, 107 osoba na respiratorima, pet preminulo

U poslednja 24 sata potvrđena su 163 nova slučaja zaraze korona virusom, 107 osoba je na respiratorima, a u isto vreme je od posledica zaraze preminulo pet osoba, saopšteno je danas iz Ministarstva zdravlja.

Trenutno su zbog Covid-19 hospitalizovane 2.873 osobe, a od početka epidmije u Srbiji su registrovana 28.262 slučaja zaraze korona virusom.

U poslednja 24 sata testirano je na korona virus ukupno 6.819 ljudi, dok je od posledica zaraze preminulo ukupno 646 osoba.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
Novi Pazar treći dan bez preminulih

U Regionalnoj kovid bolnici u Novom Pazaru smešteno je 23 pacijenata, od kojih je 14 na grudnom, a devet na infektivnom odeljenju, saopšteno je danas iz Štaba za vanredne situacije.

Prema podacima koji su prosleđeni medijima, juče je hospitalizovano dvoje novih pacijenata, dok je jedan otpušten na kućno lečenje, a preminulih, transprtovanih i pacijenata na respiratorima i mehaničkoj ventilaciji nije bilo.

Urađena su 42 serološka (brza) testa iz krvi, od čega su dva bila pozitivna na korona virus, a u Kovid ambulanti Doma zdravlja bila su ukupno 74 prva i kontrolna pregleda pacijenata.

U Podunavskom okrugu osam novoinficiranih korona virusom

Pozitivan test na korona virus potvrđen je danas kod osam osoba u Podunavskom okrugu.

Prema izveštaju Zavoda za javno zdravlјe u Požarevcu, petoro osoba je potvrđeno u Velikoj Plani, dvoje u Smederevskoj Palanci i u Smederevu kod jedne osobe.

Od početka epidemije u Srbiji, u Smederevu je registrovano 600 slučajeva korona virusa, u Smederevskoj Palanci 338 i u Velikoj Plani 163 slučaja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.