Вучић: Нови Пазар ће добити више трансферног новца и нови стадион

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Mar.2023, 16:48

Вучић: Нови Пазар ће добити више трансферног новца и нови стадион

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће Нови Пазар убудуће добијати више трансферног новца и да ће се у том граду градити нови, модеран стадион. Фото: Танјуг/Раде Прелић На свечаности обележавања почетка радова на реконструкцији и доградњи Опште болнице „Нови >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Пазар“, којом је започео посету Рашком округу, Вучић је рекао да ће се повећати трансферна средства за Нови Пазар због пописа, али, како је рекао, и због свега осталог.
„То је вас у општини највише обрадовало. Имаћете више да потрошите овде на локалу, али немојте после да ми тражите 120 милиона на крају године. Сада Нови Пазар добија четвороструко више пара него што даје држави кроз порезе“, рекао је Вучић.
Он је најавио и улагање у подизање спорта, али да то буду развојни пројекти и додао да разговарају са Војском да се нађе простор за модеран, европски стадион у Новом Пазару.
„Мислим да то људи у Новом Пазару заслужују. Људи из Сјенице тражили су школу са затвореним базеном и добили су је. Биће готова за три месеца“, навео је Вуццић.
Он је истакао да би њега највише обрадовало када би успео да доведе доброг инвеститора у Нови Пазар. „Знам да људи иду на три месеца у Немачку, врате се па троше паре, па опет иду. Мене ће највише да обрадује ако нађемо капитално интензивну инвестицију, добру фабрику са пристојном платом, да можемо да запослимо део жена, али и мушкарце и тада Пазар расте. Некима ће то бити друга, некима прва плата, и ви сами бирате на шта ћете да потрошите паре“, рекао је Вучић.
Додао је да је посао руководства да подигне Пазар и Сјеницу и да је јако поносан што се, како је рекао, од 1945. па наовамо радило и изградило много тога, али никада за 10 или 12 година као сада и да је поносан на то. „Причали смо о ауто-путу и завршили смо идејни пројекат, имамо много проблема, али убрзаваћемо све према Дугој Пољани, близу Сјеници и Пазару. Урадили смо идејни пројекат за брзу магистралу Краљево-Матарушка бања-Богутовачка бања-Ушће-Рашка-Нови Пазар и идемо са брзом саобраћајницом са четири траке која Новом Пазару значи живот“, поручио је председник Србије.
Наводи да су сви били сумњичави и за Чачак-Београд, а да се сада види којом брзином се стиже од Чачка до Београда. „Сутра отварамо Сурчин-Нови Београд да не морате да обилазите све до Угриноваца и Добановаца, него да скратите и одмах уђете у град. Када држава добро ради и има озбиљно и одговорно руководство онда можете да добијете новац и све што сте одавно заслужили“, истакао је Вучић.
Vučević: Ugovorićeno nove poslove za „Prvu petoletku“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Нови Пазар ће добити више трансферног новца и нови стадион се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.