ФСС казнио Нови Пазар са две утакмице пред празним трибинама

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Mar.2023, 14:12

ФСС казнио Нови Пазар са две утакмице пред празним трибинама

Дисциплинска комисија Фудбалског савеза Србије казнила је ФК Нови Пазар и „затворила“ трибине градског стадиона у наредне две утакмице због неспортског понашања домаће публике на мечу са Колубаром, преноси Спортски журнал. WikimediaCommons/T-1989-S Нови Пазар ће због казне остати без >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << подршке публике на утакмици са Радником из Сурдулице 9. априла, а потом и у првој утакмици у плеј-офу на домаћем терену.
На старту сезоне Нови Пазар је већ одиграо шест утакмица пред празним трибинама због неспортског понашања домаће публике.
Lazetić: Rezultatima stekli privilegiju da u svakom žrebu UEFA budemo nosioci

Преузмите андроид апликацију.
Чланак ФСС казнио Нови Пазар са две утакмице пред празним трибинама се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.