dr J. Stojković: Imbecili (u Vladi) koji jedu Karađorđevu za 100 dinara, ozakonili našu decu kao zamorčiće (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 20.Maj.2018, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

dr J. Stojković: Imbecili (u Vladi) koji jedu Karađorđevu za 100 dinara, ozakonili našu decu kao zamorčiće (VIDEO)

Uprkos sramnoj i bezočnoj odluci policije da u Beogradu zabrani skup roditelja koji žele da svoju decu zaštite od otrovnih vakcina, on je održan.







Na skupu je govorila i dr Jovana Stojković koja je oštrim tonom kritikovala odnarođenu vlast i zakone kojima "one koji neće da doniraju bubreg ili jetru označavaju ubicama, da će neko umirati zbog njega".

dr Stojković je naglasila da državna agencija sastojke vakcine >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << krije kao službemnu tajnu, štiteći proizvođače dok narod pretvara u zamorce.

Mediji su većinom odbili da prate ovaj skup ali su video zapisi dostupni na društvenim mrežama:



Nepregledna kolona ljudi došla je na dogovreno mesto i u zakazano vreme i bez incidenata održala skup .




Sramno je to što policija organizuje razne sodomske skupove na sramotu srpskog naroda a one gde roditelji iskazuju zabrinutost za svoju decu, zvanično zabranjuje.

Kako su na društvenim mrežama primetili, "čudno" je to što pokret Dveri i Boško Obradović oranizuju skup dan posle zabranjenog roditeljskog protesta a čiji nije zabranjen:



Ko će u svemu ovome istrajati do kraja, videćemo. Nadajmo se da neće kao i svaki put ranije, narod vremenom postati umoran. Deca su ono što je nateralo Srbiju da se probudi, ako i ovaj put nastavi da spava, to će biti pogubno po sve.




Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2018 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.