Zvanično bez preminulih od kovida, 269 pacijenata u bolnicama

Izvor: JužneVesti.com, 01.Okt.2020, 01:09

Zvanično bez preminulih od kovida, 269 pacijenata u bolnicama

I dalje je stabilna situacija na jugu, u kovid bolnicama je 45 pacijenata, a zvanično u poslednja 24 sata niko nije preminuo od posledica virusa. Od 6.561 testiranih prethodnog dana, pozitivno je njih 72, prema podacima Ministarstva zdravlja, a u bolnicama je ukupno hospitalizovano 269 pacijenata.

Niški Klinički centar ima 23 pacijenta, a navode da njih 13 ima potvrđen virus korona i da nema dece na lečenju. Po dva pacijenta su hospitalizovana u Leskovcu i Surdulici, zvanično, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << dok je u Vranju 18 pacijenata.

U Srbiji u prethodna 24 sata niko nije preminuo od korone, prema podacima Ministarstva zdravlja, a hospitalizovano je 269 ljudi, od čega je 21 osoba na respiratorima.

Od poslednjeg izveštaja testirani su uzorci 6.561 osobe od kojih je 72 pozitivno - prema zvaničnim podacima.

Od početka epidemije u Srbiji ukupno je testirano na koronu 1.134.239 osoba.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.