Zimski uspon na Trem za sve ljubitelje planinarenja

Izvor: JužneVesti.com, 24.Feb.2020, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimski uspon na Trem za sve ljubitelje planinarenja

Uspon na Trem i poseta Devojačkom grobu nakon 9 godina ponovo će biti organizovan ovog vikenda. Učesnici će, prema rečima organizatora, moći da uživaju u usponu i lepim prizorima zaplanjske strane Suve Planine.

Republička planinarska akcija “Zimski uspon na Trem” održava se u subotu, 29. februara u organizaciji Planinarskog kluba Železničar iz Niša.

Staza, ukupne dužine 20 km, kreće iz sela Donji Dušnik, a do vrha Suve Planine ići će se šumskom stazom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << do prevoja Devojački grob, pa sve do Trema, koji je na visini od 1.810m nadmorske visine.

Nakon fotografisanja i kraćeg zadržavanja na vrhu, planiran je povratak istim putem, a po povratku sa uspona organizator je pripremio kulturno-umetnički program i ručak.

Prijave su sredom od 19h u sali Sportskog saveza, u Ulici Stahinjića Bana 2a.

Ostale informacije mogu se dobiti na brojeve telefona 061/3100924 i 060/1476212.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.