Želja u Superligi bar još mesec dana?

Izvor: JužneVesti.com, 17.Feb.2016, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Želja" u Superligi bar još mesec dana?

Rukometni klub Železničar iskoristio je pravo žalbe na odluku Upravnog odbora Zajednice Superligaša o izbacivanju kluba iz Superlige. Da li će žalba biti usvojena trebalo bi da bude poznato u roku od 30 dana. Do tada Nišlije imaju pravo nastupa u prvenstvu, kaže sportski direktor kluba Slobodan Milosavljević.

Prema rečima Milosavljevića, niški klub imao je pravo žalbe na odluku Zajednice Superligaša, koje je iskoristio danas.

Platio sam taksu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << od 24.000 dinara, predao žalbu u sredu, a rok za donošenje je odluke je 30 dana. Za sve to vreme, mi imamo pravo nastupa u Superligi, i nadam se da ćemo već u subotu protiv Radničkog iz Kragujevca uspeti da se izdignemo iznad svih problema koji nas tište - istakao je on.

Za to vreme, niški klub može rešiti dugovanja zbog kojih je suspendovana od strane Zajednice, i nakon toga nesmetano nastaviti takmičenje u Superligi.

Nadam se da ćemo uspeti da nađemo sredstva i isplati potraživanja od 6.250 evra prema bivšem igraču Miralemu Bećiroviću i ostalim sportskim radnicima. U petak ću se sastatai sa gradskim većnikom i gradonačelnikom sa nadom da ćemo zajedničkim snagama omogućiti dalji nastup kluba u Superligi - rekao je Milosavljević.

Ostaje nada da će gradski oci i čelni ljudi Želje uspeti da nađu rešenja i omoguće egzistenciju klubu slavne prošlosti i renomea. Ukoliko se isplati sporna suma potražiocima klub će moći da registruje četvoricu novih igrača, a popularni Cobi garantuje da će tim sa njima biti ravnopravni takmac u borbi za opstanak.

I pored zabrane koja je objavljena u petak, rukometni klub iz Niša je u nedelju odigrao prvenstvenu utakmicu protiv Crvene zvezde u Beogradu i izgubio rezultatom 27:23.

Podsetimo, posle 13 odigranih kola, Železničar je na poslednjem, 10. mestu tabele Superlige sa samo jednim osvojenim bodom.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.