Železničar počinje borbu u regionalnoj SEHA ligi

Izvor: JužneVesti.com, 27.Avg.2018, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Železničar počinje borbu u regionalnoj SEHA ligi

Otvaranje nove sezone, u kojoj će se boriti na četiri fronta, rukometaši Železničara imaće u utorak, 28. avgusta kada u hali "Čair" na novoj podlozi dočekuju novosadsku Vojvodinu, aktuelnog prvaka Srbije.

Sa novim trenerom Veselinom Vujovićem, koji je osvojio ovo takmičenje u prvom izdanju, promenjenim sastavom i visokim ambicijama dočekuje Železničar debitantsku utakmicu u regionalnom nadmetanju.

Imamo ozbiljnog protivnika, Vojvodina >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << koja je sa mladim trenerom osvojila titulu prošle godine, igrala dobro u pripremnom periodu. Igraju moderan i dobar rukomet, drugačiji nego prošle sezone, kao što ćemo i mi. Imamo želju da dobijemo - kaže Vujović.

Nova podloga u hali "Čair", foto: JV / Ljubica Jocić

Trener Nišlija neće moći da računa na pojačanje Predraga Vejina koji je povredio skočni zglob, dok su ostali igrači u konkurenciji za sastav.

Ono što je novina ove sezone je nova podloga, koja je već postavljena u hali "Čair", a na kojoj će Železničar kao domaćin igrati utakmice u SEHA ligi.

Publika će dolaziti na naše utakmice ako budemo igrali atraktivno i dobro. Ako igramo staromodno, teško da ćemo privući publiku. Rezultati će doći, verujem u to, samo treba malo strpljenja. Publika u Nišu je rukometno obrazovana i znaće da prepozna kvalitet - kaže Vujović.

Železničar i Vojvodina su prošle sezone igrali tri puta i Nišlije imaju bolji skor. U finalu Kupa Srbije u Novom Sadu kada je niški tim osvojio sedmi pehar u Kupu, dok je u plej-ofu u Novom Sadu bilo nerešeno, a u hali "Čair" kolo pre kraja Železničar je trijumfovao.

Vojvodina je prošle sezone igrala u SEHA ligi i zauzela poslednje mesto.

Karte za ovaj susret su u prodaji na biletarnici hale "Čair" i to danas do 20 sati i u utorak od 10 sati do 19:30. Cene karata su 150 dinara za tribine, odnosno 200 dinara za mesto u parteru.

U ostalim mečevima prvog kola sastaju se Steaua - Tatran Prešov, Metalurg - Vardar, Izviđač - Meškov Brest i Nexe - Zagreb.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Srpski derbi na startu SEHA lige, Voša gostuje Železničaru

Izvor: Radio 021, 28.Avg.2018, 09:25

Rukometaši Vojvodine danas počinju takmičenje u SEHA ligi utakmicom protiv Železničara koja se igra u Nišu...Novosađani su znatno podmladili tim nakon osvajanja šeste uzastopne titule prvaka Srbije...- Naporan rad je iza nas u pripremnom periodu, a tek nas očekuju žestoki dani kada krene ritam...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.