Izvor: JUGpress.com, 04.Apr.2023, 17:23

Zelenije i „pametnije“ dvorište Ekonomske škole

NIŠ

  Gradska opština Medijana u saradnji sa udruženjem građana „Eden“ oplemenila je dvorište srednje Ekonomske škole u Nišu, zasađivanjem 60 sadnica ukrasnih četinara, čime je prostor u kojem borave i učenici Ugostiteljsko-turističke i Trgovinske škole dobio potpuno novi izgled, saopštii su iz ove opštine.

                                    Opština je pored uređenja dvorišta, školi poklonila dve pametne klupe, gde >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << učenici ove škole, mogu puniti svoje mobilne telefone i koristiti WiFi internet. Takve mogućnosti, zahvaljujući GO Medijana, više nisu vezane samo za zatvorene prostore već i van njih, kroz postavljanje pametnih solarnih klupa, navodi se u saopštenju GO Medijana.

                                 Novi izgled, sadnjom 59 sadnica ukrasnih četinara i postavljanjem ukrasnih kamenčića i malča, prošle nedelje, dobilo je dvorište Gimnazije „Stevan Sremac“. GO Medijana je i ovoj školi poklonila  jednu pametnu klupu, koja za razliku od “obične” klupe, ima i mogućnost punjenja uređaja i besplatnog interneta, što je naročito za mlade ljude veoma važno. Internet konekcija, punjenje uređaja i digitalna komunikacija danas su za svakog mladog i obrazovanog čoveka, način života.

                              Uređena i ozelenjena dvorišta, sadnjom preko 180 sadnica ukrasnih četinara, proteklih godina, dobilo je više vrtića niške „Pčelice“ i veliki broj osnovnih škola na teritoriji najveće niške opštine.

(kraj) VP/SA

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.