Izvor: JUGpress.com, 29.Feb.2024, 16:03

„Zdravlje“ na korak od pobede

LESKOVAC

Košarkaši „Zdravlja“ poraženi su u Užicu od „Slobode“ rezultatom 75:73 (23:25, 16:14, 18:13, 18:21). Leskovčani su igrom pokazali da su, možda, nezasluženo poslednji na tabeli nakon odigranih 22 kola. I ovaj susret su igrali nekompletni, jer su nedostajali Elvis Rahvi i Đorđe Jović. Rezultat utakmica je bio neizvestan u prvom poluvremenu, gde su gosti bili u blagom vođstvu, najviše sa tri poena razlike. U drugom periodu igre domaći tim je uspeo da stvori veću >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << prednost u 31. minutu (60:52), ali je „Zdravlje“ sustiglo prednost dva minua kasnije (33. minut 60:58). Novom serijom Užičaniponovo stvaraju solidnu prenost (35. minut 70:59), ali se košarkaši „Zdravlja“ ne predaju. Sustižu prednost Užičana i imaju napad za pobedu, ali je šut Gavrilovića blokirao Henson i tako raspršio nade Leskovčana da zakomplikuju dno tabele.

Za ekipu Zdravlja su igrali: Harvi, D. Jović 15 (4 asistencije), Gavrilović 3, Đikić, Nikolić, Tasić 3, Dugalić 16 (15 skokova), Blakni 18 (10 skokova), Kalahan 5, Đorđević – Marinković 13 (4 skoka).

Naredno, 23. kolo Prve lige Srbije „Zdravlje“ igra kod kuće u subotu u 17 časova, a u Leskovac dolazi ekipa „Radničkog“ iz Kragujevca. (kraj) IS/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.