Zbrinjavanje izbeglica iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine

Izvor: juGmedia, 07.Avg.2013, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbrinjavanje izbeglica iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine

KOMESARIJAT  za izbeglice i migracije Republike Srbije pozvao je sve bivše nosioce stanarskog prava iz Hrvatske da, do 31. avgusta 2013. godine, podnesu zahtev za stambeno zbrinjavanje.Poziv važi i za izbegla lica iz Bosne i Hercegovine koje treba da se prijave Ministarstvu za ljudska prava i izbeglice BiH za pomoć u rekonstrukciji. Pored rešavanja egzistencijalnih pitanja izbeglih i ratom pogođenih lica, podnošenje velikog broja zahteva za stambeno zbrinjavanje predstavljaće argument koji >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << će govoriti u prilog neophodnosti rešavanja stanarskih i drugih prava, kroz dosledno sprovođenje Sporazuma o sukcesiji.

Navedeni rok predstavlja poslednju priliku za podnošenje zahteva za rešavanje preko 32.000 bivšiuh nosioca stanarskih prava i svih onih lica koja nisu obnovila imovinu u Bosni i Hercegovini.

(Kraj)

Izvor : Grad Vranje

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.