Zbog sve većeg broja novozaraženih, dve škole u Vlasotincu prešle na onlajn nastavu

Izvor: JužneVesti.com, 25.Nov.2020, 15:42

Zbog sve većeg broja novozaraženih, dve škole u Vlasotincu prešle na onlajn nastavu

Zbog toga što je od 900 đaka obe škole njih 7 pozitivno na kovid, a oko 120 ne dolazi na nastavu zbog simptoma, dok je koronom zaraženo i petoro nastavnika, Tehnička škola i Gimnazija "Stevan Jakovljević“ koje koriste istu zgradu u Vlasotincu naredne dve nedelje, uz saglasnost Školske uprave, sprovodiće nastavu na daljinu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Gimnazija i Tehnička škola prešle na nastavu na daljinu

Izvor: JUGpress.com, 25.Nov.2020

VLASOTINCE..Tehnička škola i Gmnazija „Stevan Jakovljević“ u Vlasotincu od danas, u naredne dve nedelje, sprovodiće nastavu na daljinu. Ove ustanove, koje koriste istu zgradu, dobile su saglasnost od nadležne školske uprave...  Od 900 učenika koliko broje obe škole, sedam je pozitivno na...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.