Zbog pokušaja ubistva u Beogradu uhapšen mladić iz Sokobanje

Izvor: JužneVesti.com, 01.Jun.2022, 09:14

Zbog pokušaja ubistva u Beogradu uhapšen mladić iz Sokobanje

Zbog sumnje da je 15. marta ove godine u noćnom klubu "Stefan Braun" u Beogradu učestvovao u ranjavanju radnika obezbeđenja, u Sokobanji je uhapšen 22-godišnji S. V.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sokobanji, u saradnji sa beogradskom policijom, uhapsili su mladića iz Sokobanje zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

Kako se sumnja, on je 15. marta ove godine u noćnom klubu „Stefan Braun“ učestvovao u izvršenju >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << krivičnog dela kada je sa više projektila iz vatrenog oružja ranjen četrdesetjednogodišnji radnik obezbeđenja - kaže se u saopštenju MUP-a.

Viši sud u Beogradu je odredio pritvor osumnjičenom i on će biti priveden u Okružni zatvor u Beogradu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen u Sokobanji zbog pokušaja ubistva radnika obezbeđenja beogradskog noćnog kluba

Izvor: Radio 021, 01.Jun.2022

Policija u Sokobanji uhapsila je S. V. (22) zbog pokušaja ubistva.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.