Izvor: JužneVesti.com, 22.Jun.2023, 10:33

Zbog gužvi na Gradini na naplatnoj stanici obustavljen saobraćaj za teretnjake

Velike gužve na izlazu iz Srbije ka Bugarskoj, na graničnom prelazu Gradina, doprinele su da bude formirana kolona teretnjaka, zbog čega je na naplatnoj stanici Dimitrovgrad za njih obustavljen saobraćaj, saopštavaju iz Puteva Srbije.

Letnji odmori i odlazak na more doprineli su gužvama na izlazu ka Bugarskoj, a zbog detaljnih pregleda teretnih vozila na granici, formirana je velika kolona.

Auto-put E-80, od graničnog prelaza Gradina do naplatne stanice >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Dimitrovgrad, zbog zadržavanja vozila na graničnom prelazu Gradina formirana je kolona teretnih motornih vozila. Na naplatnoj stanici Dimitrovgrad obustavljen je prolaz za teretna motorna vozila - obaveštavaju iz Puteva Srbije.

Dodaju i da će vozači nakon normalizacije saobraćaja na tom delu puta biti blagovremeno obavešteni.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.