Izvor: JUGpress.com, 11.Jun.2023, 16:07

Završeni radovi na Klinici za infektivne bolesti Niš

NIŠ

Radovi na rekontrukciji i zameni unutrašnje vodovodne i kanalizacione instalacije, u zgradi Klinike za infektivne bolesti Univerzitetskog kliničkog centra Niš danas su zvanično završeni i izvršen je prijem radova od strane komisije sastavljene od predstavnika izvođača radova,nadzornog organa i predstavnika naručioca posla, UKC Niš. Nakon obilaska izvedenih radova, utvrđeno je da je moguće završiti sve pripremne radove pre zvaničnog povratka pacijenata i osoblja ove organizacione >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << jedinice koja od početka ove godine zbog rekonstrukcije izmeštena u jednoj od zgrada Vojne bolnice, objavio je univerzitetski klinički centar Niš na svojoj zvaničnoj interent strani.

                                   Unutrašnje sređivanje Klinike za infektivne bolesti počelo je sredinom januara ove godine, a do danas osim rekonstrukcije svih mokrih čvorova, zamenjena je i sanitarija kako u kupatilima i toaletima tako i u ambulantama, zidne pločice u većem delu prostorija i na terasama, okrečene su sve prostorije, zamenjen je plafon i sređena ventilacija u celoj zgradi, navodi se u tekstu.

                                   Ono što sada predstoji jeste kompletno čišćenje i dezinfecija zgrade i inventara tako da se povratak u običajeni režim rada očekuje uskoro.

                                   Zgrada Klinike za infektivne bolesti niškog Univerzitetskog kliničkog centra, osnovana je davne 1971. godine i od tada, građevinski nije značajno zanavljana.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Završeni radovi na Klinici za Infektivne bolesti u Nišu

Izvor: B92, 12.Jun.2023, 14:51

Radovi na rekontrukciji i zameni unutrašnje vodovodne i kanalizacione instalacije, u zgradi Klinike za infektivne bolesti Univerzitetskog kliničkog centra Niš zvanično su završeni, kažu iz ove zdravstvene ustanove.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.