Završena konferencija studenata u Divljani

Izvor: juGmedia, 27.Avg.2013, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završena konferencija studenata u Divljani

PIROT -  U odmaralištu u Divljani održana je internacionalna konferencija koju je organizovala lokalna kancelarija AISEC iz Niša sa ciljem edukovanja studenata, budućih lidera.

Studenti iz 18 zemalja slušali su predavanja o prezentacionim i komunikacionim veštinama, javnom nastupu, improvizaciji i sličnim temama. Marija Pavlović, organizator promocije rekla je da je AISEC najveća globalna organizacija studenata čiji je cilj da kroz realizaciju brojnih projekata edukuje mlade >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << ljude.

Učesnici konferencije su istakli da su naučili razne korisne metode i tehnike a oduševljeni su prirodnim ambijentom i Odmaralištem.

Partner na ovom projektu je bila Turistička organizacija Bele Palanke .

Jelena Mitić kaže da je Turistička organizacija dobila šansu da na predavanjima uz pomoć banera i letaka promoviše opštinu. Studenti su obišli Belu Palanku i turističke potencijale opštine.

(Kraj)paz/ena

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.