Završena adaptacija sportske hale u Kuršumliji, vrednost radova 14 miliona dinara

Izvor: JužneVesti.com, 21.Nov.2022, 15:29

Završena adaptacija sportske hale u Kuršumliji, vrednost radova 14 miliona dinara

Premazivanjem nosača specijalnom protivpožarnom smesom, kao i asfaltiranjem platoa i protivpožarnog puta, završeni su radovi na uređenju i adaptaciji Sportske hale u Kuršumliji. Projekat su finansirali Ministarstvo omladine i sporta sa 11,5 i Opština Kuršumlija sa 2,5 miliona dinara.

Nadležni u Kuršumliji naglašavaju da je cilj bio povećanje sigurnosti korisnika, ispunjavanje protivpožarnog standarda, a samim tim i poboljšanje uslova u Sportskom centru.Asfaltiran plato >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << isperd sportske hale u Kuršumliji; Foto: Opština Kuršumlija

Ove godine, osim finansiranja Sportskog centra, svih klubova Sportskog saveza, Saveza za školski sport, značajna srestva uložili smo u unapređenje i poboljšanje sportske infrastrukture. Urađena je protivpožarna zaštita čelične konstrukcije, asfaltiranje platoa hale, postavljena elektroinstalacija na terenu za mali fudbal i odbojku na pesku kao i uređenje gradskog stadiona - kaže Vojimir Čarapić, predsenik Opštine.

Naglašava da je u pripremi planska i projektna dokumentacija za popločavanje stepeništa i ulaznog trema sportske hale, izrada podloge terena za mali fudbal, rekonstrukcija postojećeg bazena i proširenje novim bazenom, kao i kompleksa terena za fudbal i novi stadion.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.