Izvor: JUGpress.com, 14.Apr.2023, 23:27

Završen sajam cveća u Lebanu

LEBANE

Dvodnevni sajam cveća “Cvetna bašta” počeo je juče, a završio se danas. Organizator sajma bila je Turistička organizacija Lebane, a pokrovitelj Opština Lebane.

Sajam je održan na platou ispred Doma kulture “Radan”, gde su Lebančani mogli da vide brojne štandove na kojima su se predstavili proizvođači raznovrsnog cveća.

Direktor TOL Marko Denić potvrdio je da je dobar odziv kako izlagača tako i kupaca.

Prema rečima predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << opštine Lebane Ivana Bogdanovića ovaj sajam cveća izmami dosta sugrađana pred praznike da prošetaju i kupe cveće, a iz godine u godinu povećava se i broj izlagača. U odnosu na prošlu godinu broj štandova je dupliran, što je pokazatelj uspešnosti manifestacije.

“Ovim sajmom podržavamo pored poljoprivrednih proizvođača i proizvođače cveća, kojih ima dosta kod nas i rade intenzivno svoj posao. Pored naših uzgajivača, podršku nam daju i uzgajivači cveća iz Leskovca”, rekao je Bogdanović. (kraj) JS/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.