Izvor: BujanovackiGlas.info, 30.Okt.2017, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavičajni klub Bujanovčana poklonio knjige OŠ „B. Radičević“

Poklon su uručili Ljubiša Stojilković i Aleksandar Popović, Bujanovčani koji žive u Beogradu BUJANOVAC, 30. oktobar 2017. – (foto:OŠ „BR“) – „Zavičajni klub Bujanovčana“ iz Beograda je biblioteci  OŠ „Branko  Radičević“ u Bujanovcu poklonio knjige različitih žanrova.
Poklon su uručili Ljubiša Stojilković i Aleksandar Popović, Bujanovčani koji sada žive u Beogradu.
Oni su, tom prilikom, evocirali uspomene iz svojih >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << školskih dana, uz poruku učenicima da čitaju, obrazuju se i stiču znanja, jer je to najveće bogatstvo.
Brankovci na Sajmu knjiga (foto FB)

Darodavcima se, u ime đaka ove škole, zahvalila Jelena Nikolić, učenica osmog razreda.
Dodajmo i da je grupa učenika, nastavnika i rukovodstva škole, kao i prošle godine, u subotu posetila Sajam knjiga u Beogradu.

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.