Zaposleni Crédit Agricole banke doneli Zelenu čaroliju u domove za nezbrinutu decu

Izvor: JužneVesti.com, 13.Dec.2018, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaposleni "Crédit Agricole" banke doneli Zelenu čaroliju u domove za nezbrinutu decu

Humanitarna akcija Zelena čarolija u organizaciji Crédit Agricole banke Srbija donela je novogodišnju atmosferu i praznični duh u domove za nezbrinutu decu u četiri grada u Srbiji.

Crédit Agricole banka je, u sklopu akcije Zelena čarolija, u prethodnih nedelju dana organizovala četiri akcije u kojima je 40 zaposlenih volontiralo u domu za decu "Jefimija" u Kruševcu, školi sa domom za učenike oštećenog sluha u Kragujevcu, u SOS dečijem selu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << "Dr Milorad Pavlović" u Sremskoj Kamenici i u Beogradu u Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj.

U okviru ove akcije volonteri Crédit Agricole banke su deci bez roditeljskog staranja na poklon doneli novogodišnju jelku i dekoraciju i pomogli im da zajedničkim snagama ukrase njihove prostorije u duhu predstojećih praznika.

Društveno odgovorne aktivnosti Crédit Agricole banke u Srbiji akcenat stavljaju na projekte koji su namenjeni deci. Cilj svake akcije je da se kroz promociju prava dece i aktivno učešće kako kompanije, tako i zaposlenih dâ doprinos podizanju kvaliteta života najugroženijeg dela populacije.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.