Zapalio vrata lokala u Merošini, pa policija u njegovom stanu našla ručnu bombu i municiju

Izvor: JužneVesti.com, 05.Apr.2023, 13:45

Zapalio vrata lokala u Merošini, pa policija u njegovom stanu našla ručnu bombu i municiju

Zbog sumnje da je sredinom marta polio benzinom ulazna vrata jednog lokala u Merošini i zapalio ih, kao i zbog toga što je policija kod njega u stanu pronašla ručnu bombu i municiju, uhapšen je 35-godišnjak.

A. T. se tereti za krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Sumnja se da je A. T. sredinom marta benzinom polio ulazna vrata jenog lokala u Merošini i zapalio ih - navode >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << iz niške policije.

Dodaju da su kod njega, prilikom pretresa stana u kojem neprijavljeno boravi, pronašli ručnu bombu i manju količinu municije.

Pripadnici MUP-a u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Prokuplju, uhapsili su A. T. iz ovog grada - kažu iz policije.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Prokuplju.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

POLIO BENZINO, PA ZAPALIO VRATA LOKALA Uhapšen piroman iz Prokuplja, u stanu mu krio bombu i municiju

Izvor: Blic, 05.Apr.2023

Pripadnici Kriminalističke policije u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Prokuplju, uhapsili su A. T. (35) iz ovog grada zbog sumnje da je sredinom marta benzinom polio ulazna vrata jednog lokala u Merošini i zapalio ih.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.