Zapalio se autobus kod Tošić pumpe

Izvor: JužneVesti.com, 20.Apr.2021, 18:34

Zapalio se autobus kod "Tošić" pumpe

Danas oko 17:30 sati zapalio se gradski autobus na mostu kod Tošić pumpe, na licu mesta su vatrogasci a iz policije kažu da im slučaj nije prijavljen.

Na ulici baš kada je skrenuo sa Bulevara ka mostu, kod Tošić pupme, zapalio se gradski autobus. Intervenisala su dva vatrogasna vozila.

Iinformacija o tome da li u autobusu bilo putnika još nema. Kako je Južnim vestima rečeno u policiji, njima ovaj slučaj nije prijavljen.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Bez informacija kako se zapalio autobus u ulici Vojvode Mišića

Izvor: JužneVesti.com, 21.Apr.2021, 15:12

U autobusu koji se juče oko 17:30 zapalio kod mosta na Nišavi u ulici Vojvode Mišića, kako kažu iz Direkcije za javni gradski prevoz Grada Niša, nije bilo putnika jer u tom trenutku nije bio na redovnoj liniji gradskog prevoza. Slučaj policiji nije prijavljen, a u Direkciji kažu da o uzrocima...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.