Žandarmerija, vatrogasci i preko 200 policajaca tragaju za nestalom 12-godišnjakinjom

Izvor: JužneVesti.com, 23.Dec.2019, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žandarmerija, vatrogasci i preko 200 policajaca tragaju za nestalom 12-godišnjakinjom

Za 12-godišnjom devojčicom iz Suvog Dola, koja je nestala pre tri dana, i dalje se traga, a od jutros se u potragu uključila i Uprava za vanredne situacije, navode u policiji. Tako trenutno za devojčicom traga, kažu, preko 200 policajaca, vatrogasci i žandarmerija.

Devojčica je poslednji put viđena kod naselja Brzi Brod, navode u policiji, i to u petak, 20. decembra.

Pored policajaca uključena je i Uprava za vanredne situacije vatrogasci i žandarmerija. Od jutros >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je intenzivno traže - rekli su u policiji.

12-godišnjakinja je u petak ujutru krenula u školu, ali u nju nije stigla i od tada joj se gubi svaki trag. Na sebi je imala belu bluzu, crnu jaknu i crne pantalone, siv šal i roze patike. Visoka je oko 170 cm, crne kose i tamnih očiju.

Predsednik i osnivač Fondacije Tijana Jurić Igor Jurić podseća da je saradnja građana u ovakvim slučajevima ključna.

Da bi se nestalo lice pronašlo, ključnu ulogu imaju građani. Zato vas molim, podelite objavu, za svaku informaciju koju imate obavestite policiju. Samo vas molim, nemojte da ne uradite ništa, da vas nije briga, jer svako dete i svaka porodica je potencijalna žrtva. Mislite o tome - poručio je Jurić.

One koji imaju bilo kakvu informaciju o devojčici policija je pozvala da se jave na broj telefona 018/522-982.

DELITE!

Devojčiva Monika Karimanović nestala je juče. Na sebi je imala roze Reebok patike, tamne pantalone, Adidas ranac i crnu jaknu!

Molimo sve koji imaju neku informaciju da se obrate policiji! https://t.co/VnvbDLwYt0

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

ČETVRTI DAN NI TRAGA, NI GLASA OD MONIKE Za nestalom devojčicom traga 200 POLICAJACA, u Niš stigla i ŽANDARMERIJA!

Izvor: Blic, 23.Dec.2019

Za Monikom Karimanović (12) iz Suvog Dola kod Niša, koja je nestala 20. novembra u jutarnjim časovima nakon što je pošla u školu u susednom naselju Brzi Brod od jutros traga 200 pripadnika MUP- a u potragu su se uključile i jedinice žandarmerije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.